Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag gillar fotboll

Jag gillar fotboll. Ja, jag bryr mej inte så mycket om hur det går resultatmässigt utan det är andra orsaker till mitt intresse. Och jag vill absolut inte att Sverige ska vinna i de sammanhang som de deltager. Det är namnen på alla de platser som syns på tipskuponger och i matcher på TV som lockar. Chelsey, Milan, Palermo, Valencia och Barcelona. Eller inom Sverige - Norrflärke IF,  Ytterhogdals IK eller Wäddö IF. Och så dessa otroliga reportrar på sydamerikanska och spanska radiostationer. Det är annat det än de tråkiga sportreferenterna på svensk radio och TV.

 I helgen spelas Hantverkscupen för tolfte gången på Fagervi IP i Fagersanna utanför Tibro. Det är en cup fö7r 10- åringar med lag från bl.a. Hammarby och Reymersholm. Det är mysigt på Fagervi som ligger på landet mitt ute i naturen. Det tycker Stockholmslagen också. Förutom fotboll tävlas det i dyngkärrekörning, kanotrally och kampsångsskrivande. Och ni har så goa bullar i Fagersanna IF. Kaffe med hembakta bullar på Fagervi- bara det är värt ett besök för en som inte bryr sig om resultaten i matcherna. Men jag gjorde ju också ett reportage för lokaltidningen.    

 

 

Lördagen den 9 augusti 2008 kl. 13:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.