Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det dolda budskapet

Vi får kolla upp så det här inte stöter sig med andrareligioner, säger trafikingenjör Ingvar Dahl i ett uttalande till radio Kronoberg. Vad det gäller är det dolda kristna budskapet på trafiksignaler vid övergångsställen. Ett finger som pekar uppåt betyder inte bara att man ska trycka för att få grönt ljus. Det är även menat som ett budskap till fotgängarna att det bara finns en väg till Gud, genom Jesus. Dessa ljussignaler tillverkade av Prisma Teknik i Tibro finns i 17 länder och 55 svenska städer.

Ja, det är ju förfärligt om människor från andra religioner skulle reagera negativt på detta. En hand som pekar uppåt kan ju i stort sett betyda vad som helst. Löjligt att ödsla kraft på att klaga på det. Men då finns det energi och tid för de som vill bestämma över allt och alla. Ägna er åt något bättre. Finns det inte viktigare saker för en trafikingenjör att jobba med? Den där handen skadar säkert ingen så ta itu med det som är nödvändigt istället och arbeta med att förbättra trafiksäkerheten.

 

 

 

Måndagen den 25 augusti 2008 kl. 16:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.