Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

STORSTADSLIV

 

Jag bor i en storstad. Här lever var och en sitt eget liv. I mitt bostadsområde flyttar folk ut och dör innan man ens vet att de flyttat in. Förra våren satt grannen nedanför min balkong ute och solade. Nu ett år senare är han död. Vad hände? Ingen vet...

I en lägenhet på andra våningen gapade plötsligt fönstren tomma. Den som bott där var visst också död. Jaså? Honom kände jag ju en gång för länge sedan. Men inte visste jag att han bodde här.

Tibro är som en storstad och vill vara det. Det tyckte även studenterna från Göteborgs universitet då de besökte oss och såg hur politikerna förstört och rivit nästan alla fina gamla hus.

Men en Galleria har vi som väl snart inte har några affärer kvar. Redan är flera fönster tomma och lokaler utrymda. Tibro - en storstad i utveckling.

 

 

 

 

 

Onsdagen den 29 april 2009 kl. 22:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Viljelösa ankor engagerar

 

  Snart är det dags för ankjoggar igen på olika platser. Detta evenemang lockar massor av människor som med stort engagemang följer ett gäng flytande gula plastankor genom vattnet. Ankor som flyter med strömmen. Allt som flyter med strömmen är egentligen ganska fånigt. Viljelösa ankor av plast är det stora nöjet för många. Konstigt! Är det vad dessa människor tycker är viktigt i livet? Må så vara att det handlar om att samla in pengar till bra ändamål men ett ganska meningslöst nöje ändå.

 

 

Onsdagen den 15 april 2009 kl. 21:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Har jag makt alltså?

                              

Bloggarnas makt ökar allt mer stod det i en tidning. Det var intressant - då har jag alltså makt när jag bloggar här. Det bör ju tas tillvara på flera sätt, bland annat genom att skriva sådant som man vill ska påverka andra människor. Hemsidan behöver därmed flera besökare och det har jag inte varit så bra på att se till. En konstig grej förresten att endast en av mina bekanta bloggar och ingen har för närvarande någon hemsida. Bortsett från ett fåtal som sköter olika föreningssidor. Förmodligen tillhör jag fel åldersgrupp. Som om det skulle ha någon betydelse i det här fallet. Jag ska i alla fall utnyttja mina möjligheter att påverka!

 

 

 

 

 

Fredagen den 3 april 2009 kl. 17:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.