Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nej Britta Bolmenäs

 Sommaren är inte slut innan juli månads utgång. Det tycker pastor Britta Bolmenäs i tidningen "Missionskyrkan". Dumheter att redan så tidigt dra upp alla höstens tråkigheter som t.ex. skolstarten. Det är alltför vanligt att redan så här dags på sommaren oja sig över att "nu är det snart höst igen" och "nu blir det mörkare och mörkare för varje dag. Var glad över att sommaren fortfarande pågår!

Men det är väl ni som älskar era jobb och skolor och bara längtar tillbaka till vardagen igen. För min del är jag trött på vardagens tråkigheter, trista jobb på lokaltidningen med kommunalt tjafs, företag som antingen lägger ner eller utökar. Allt lika jobbigt att skriva om. Nej, det är dags att inrikta allt skrivande på kyrko-och föreningsverksamhet och lite artistbesök emellanåt. Och inte blir något bättre av att som i tidningen "Missionskyrkan" befästa sommarens slut när den inte alls är det.

 

Måndagen den 3 augusti 2009 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.