Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vinge flyger fel

 Prästen Karin Långström-Vinge välkomnar alla som vill gifta sig i kyrkan enligt den kristna vigselordningen. Intressant! När de samma vecka från OAS-rörelsen citerar Bibeln där det står i Matteus 19:4-6: "Därför skall en man lämna sin far och mor för att leva med sin hustru och de två skall bli ett".  Det är Jesus som säger så. Enligt OAS-rörelsen ska detta bibelord nu strykas ur vigselordningen. Och det är ju följdriktigt, menar de, då man inte kan citera själva grundordet som gör det könsneutrala äktenskapet till en motsägelse. Och det här fattar väl alla att de i OAS har rätt.

Nej, Karin Långström-Vinge gör det uppenbarligen inte. För hur kan hon då välkomna alla att gifta sig enligt kristen vigselordning. Denna ursprungliga ordning kommer ju inte att finnas.

Ett gott råd: Undersök om inte flygriktningen har kommit ur kurs en aning. Det vill till att flyga rätt, också om man fortfarande är på jakt efter sanningen, som Karin säger sig vara.

 

Fredagen den 18 september 2009 kl. 15:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.