Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gå med i kyrkan och lek Gud

  De har roligt i kyrkan. Det populäraste för tillfället är att leka Gud. Och det syns som det är en riktigt rolig lek. Den dag då kyrkomötet beslutade att också samkönade par ska kunna gifta sig i svenska kyrkan utbrister man i tidningarna "detta var en glädjens dag för kyrkan". Man kanske ska gå med i kyrkan igen nu då det blivit så kul att var och en kan bestämma vad som ska stå i Bibeln. Jag ska fundera över vad mera som behöver ändras i texterna. Med tiden kan det ju bli en helt ny Bibel med svenska kyrkans regler för ett kristet liv. En bok där experterna i kyrkans ledning (inkluderat kyrkomötets expertis) kan visa att det behövs faktiskt ingen mera Gud än de själva. För det är så det är om inte alla förstått det redan.

 

 

Måndagen den 2 november 2009 kl. 20:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Direkt från djävulen

Söndagen gick åt till att jaga virus på datorn. Och det var nästan omöjligt att bli av det, allt elände som kommit in. Hur kan någon hålla på med att lägga in sån skit bara för att förstöra för andra? Och dessutom försöka lura till sig pengar genom att erbjuda virusskydd. Luspudlar! Men det här kom nog direkt från djävulen. 

 

 

Måndagen den 2 november 2009 kl. 20:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.