Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

11.000 uppmuntringar

Så sorgligt med all denna uppskattning - för sent! Det skriver pastor Britta Bolmenäs i Tibro missionskyrkas tidning i samband med all uppskattning för boxaren Ingemar Johansson efter hans död. Hon undrar hur många av dessa goda ord som han fick höra medan han levde. Det undrar jag med, var förmodligen inte så många.

Britta Bolmenäs tycker inte att man ska vänta till begravningen och ösa beröm över en människa.

Jag har vid ett par tillfällen fått frågan om jag ska vara med och ge nåt till en människa som gått bort. Har inte funderat länge på svaret - ett nej - eftersom jag inte hört av mej till personen ifråga då denne levde. Varför då ge sig till känna när människan är död. Meningslöst!

Hennes förslag är att alla Tibrobor sa något gott till någon annan en gång per vecka. Det blir 11.000 uppmuntringar i veckan.  Bra förslag! Vem vill du uppmuntra, undrar Britta.

 

En idé är kanske att göra en lista som jag har här på hemsidan, "Årets trevligaste". Måhända blir någon lite uppmuntrad?

 

 

 

Fredagen den 29 januari 2010 kl. 00:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.