Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Blue eyes crying in the rain

Så sorgligt, så sorgligt. Har varit på Elvis-kväll. Bilder och musikvideos från Tupelo där Elvis föddes, från Memphis där han också bodde och från Graceland där han bodde fram till sin död. Intressant, men jag blir så bedrövad.

Eller vad sägs om det här? Hans dröm var att fortsätta sjunga gospel som han gjorde i kyrkan, skolan och med kompisarna. Det blev inte så. Memphis med alla musikklubbar och sådant lockade för mycket och livet förändrades till nåt helt annat. Men han återvände alltid till gospelsångerna och hans Bibel vittnade om att han hade en tro på något större än han själv. Det var understrykningar i hela Biblen, berättade Mari-Anne Danielsson på Godlets Travel som ordnar resor till de platser där Elvis bodde. Ingen av oss skulle orka med ett sånt liv som han levde, sa hon.

Då han hade svårt att sova så läste han ofta böcker på nätterna. Den sista natten läste han "Faces of Jesus". Och på kvällen spelade han på sitt piano "Blue eyes crying in the rain".

Visst är det sorgligt!

Nej, jag avstår nog att göra en resa i Elvis fotspår.

 

http:

 

Torsdagen den 4 februari 2010 kl. 22:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.