Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ingen röst på Maskrospartiet

 Världen är större än EU och inte tvärtom, säger Miljöpartiet via en text på en "knapp" jag fick nyligen. Det har de alldeles rätt i. Och jag skulle gärna bära den.

Men så läser jag partiets ståndpunkter angående äktenskap och närliggande frågor. Och då vet jag inte om jag överhuvudtaget vill göra någon reklam för MP. Det är en skrämmande läsning och utesluter för alltid en röst från mej på Maskrospartiet.

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 21:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Obalans bland kristna och mediefolk

  Varför denna obalans, både bland kristna kyrkor och ickekristna medier? I TV-programmet "Gud i Görlöse" presenterades en pastor från danska väckelserörelsen "Evangelist". Något skumt är det när en pastor tvingar en medlem att hålla tyst efter ett samtal. Likaså då man undanhåller information för media.

En sak hade dock pastorn rätt i: media förfalskar uppgifter. Och i synnerhet då det är kristna det gäller. För det mesta visar sig okunskapen vara stor. Stor är också glädjen att få tala om hur illa de kristna beter sig, antingen det är sant eller ej.

Men jag undrar: varför ska det slå över på vissa kristna, t.ex. i "Evangelist"? Och så denna obalans i medierna. Gör program och reportage om bra kristna händelser också!

 

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 21:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.