Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemligheter på kyrkokonferens

Vad som avhandlades vid påverkanstorgen då Svenska missionskyrkan V. Götaland hade årskonferens är en väl bevarad hemlighet . I referatet från konferensen har skickligt utelämnats frågor som kan störa "friden" för miss.kyrkan. Vad sas om beslut angående samkönade äktenskap? Ja, det kan vi bara ha gissningar om. Som vanligt en feg ledning i detta vilsna samfund.

 

 

Torsdagen den 29 april 2010 kl. 18:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vi Vi Vi

Människor är konstiga, mycket konstiga. De som jobbar i en förening är till 95 procent helt blinda för allt annat än den egna föreningens arbete. Vi har, vi ska, vi har gjort det och det... Och det här är viktigt - det måste med i tidningen den och den dagen. Det händer väl inte mycket just nu...

Bara den egna föreningen eller idrotten existerar i dessa människors huvuden.

Hur vore det att titta ut lite grann.. det kanske händer något mer i denna värld den här dagen..

Men bara kanske. ..

 

Torsdagen den 29 april 2010 kl. 10:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Krav - bara krav

 Fy vilka krav ni har på nättidningen ttela när ni söker en chefredaktör. Och dessa retliga formuleringar: till exempel "som person är du engagerad, strukturerad och strategisk. Ditt ledarskap är tydligt, drivande och bygger på delaktighet och kommunikation". Det här är inget undantag, det finns till och med exempel på värre formuleringar i annonser. Att ha ett sånt här jobb betyder att man inte får tid till något annat än jobb, jobb, jobb..................fram till evighetens morgon. 

Det är inte konstigt att så många blir utbrända och sjuka av för hårda krav på arbetet. Nej, fy och usch. Och över de som skriver dessa annonser sitter en högre chef, som troligen har det ganska skönt. Denne jobbar säkert inte ihjäl sig. Nej, denna person tar bara emot tusenlapp efter tusenlapp, reser på dyra semesterresor utomlands som han/hon ofta skryter om för sina underlydande. När ska vi få bort såna här parasiter från deras höga positioner? (Jag blir så lack så jag nästan ruggar som hönan sa i filmen om Petson och Findus.)

 

Tisdagen den 20 april 2010 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Heja Vänstern i Tibro

Det händer en del i Vänstern i Tibro. Medan de övriga partierna står fastnitade som kolosser i leran är det liv och rörelse i Vänsterpartiet. Se bara till att ni inte blir lika förstelnade som de andra då de nya representanterna (Fredrik Molin, förstanamn på listan bl.a.) kommer in i kommunfullmäktige. Synd att jag inte kan rösta på er. För att göra detta behövs helt förändrade åsikter från ert parti i vissa frågor.

 

Tisdagen den 20 april 2010 kl. 12:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Varför ger jag inte upp?

Finns det nån som är lika trött på jobbet som jag är? Inga artiklar blir skrivna om det är inte är absolut nödvändigt att det ska göras. Suttit och tittat på datorskärmen i en timme utan att få något gjort. Lyssnade på Golub "Rooster Blues" men inte det heller hjälpte. Vem som helst som är så less på nånting lägger väl av och hittar på något annat. Men inte jag, nej då, bara fortsätter och fortsätter. Utan intresse eller engagemang. Men snart ger jag upp..

 

Onsdagen den 14 april 2010 kl. 16:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lura djävulen

Har just läst en artikel av Samira Karakurt. Det hon skriver är bl.a. att jorden som vi lever på är i djävulens händer. Men Samira tipsar om vad man kan göra när allt känns svårt och man helst vill glömma verkligheten. Sjung lovsånger, säger hon och tillägger att lovsång är nåt starkt och mäktigt. Vill du vara riktigt fri så sjung lovsång. Men det är också bra att sjunga då man är glad. Bland de lovsånger som Samira rekommenderar väljer jag nedanstånde. Så....lyssna och sjung med!

 

 

Torsdagen den 8 april 2010 kl. 22:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Humanister i Skaraborg - Så roligt då

Vad roligt detta var då - Humanisterna har bildat en Skaraborgsavdelning. Det måste vara ett tråkigt liv att inte ha något att tro på mer än människan. Den är verkligen inte ett skit att tro på. Opåtliga, svekfulla, egoistiska och elaka till 50 procent. Tänk att vuxna människor kan gå på humanisternas budskap. Det är helt sanslöst.

 

 

 

Fredagen den 2 april 2010 kl. 13:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Svenskarna firar äggen

 Sorgligt...endast fem av femton barn i förskoleåldern vet varför man firar påsk. Enligt en enkät i tidningen Metro. Flera tror att påsken firas för att man ska äta ägg, vara påskkärring eller för att påskharen kommer. Men trots allt, fem av de tillfrågade visste den verkliga anledningen, att Jesus dog och uppstod.

 

 

Fredagen den 2 april 2010 kl. 13:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.