Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Krav - bara krav

 Fy vilka krav ni har på nättidningen ttela när ni söker en chefredaktör. Och dessa retliga formuleringar: till exempel "som person är du engagerad, strukturerad och strategisk. Ditt ledarskap är tydligt, drivande och bygger på delaktighet och kommunikation". Det här är inget undantag, det finns till och med exempel på värre formuleringar i annonser. Att ha ett sånt här jobb betyder att man inte får tid till något annat än jobb, jobb, jobb..................fram till evighetens morgon. 

Det är inte konstigt att så många blir utbrända och sjuka av för hårda krav på arbetet. Nej, fy och usch. Och över de som skriver dessa annonser sitter en högre chef, som troligen har det ganska skönt. Denne jobbar säkert inte ihjäl sig. Nej, denna person tar bara emot tusenlapp efter tusenlapp, reser på dyra semesterresor utomlands som han/hon ofta skryter om för sina underlydande. När ska vi få bort såna här parasiter från deras höga positioner? (Jag blir så lack så jag nästan ruggar som hönan sa i filmen om Petson och Findus.)

 

Tisdagen den 20 april 2010 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Heja Vänstern i Tibro

Det händer en del i Vänstern i Tibro. Medan de övriga partierna står fastnitade som kolosser i leran är det liv och rörelse i Vänsterpartiet. Se bara till att ni inte blir lika förstelnade som de andra då de nya representanterna (Fredrik Molin, förstanamn på listan bl.a.) kommer in i kommunfullmäktige. Synd att jag inte kan rösta på er. För att göra detta behövs helt förändrade åsikter från ert parti i vissa frågor.

 

Tisdagen den 20 april 2010 kl. 12:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.