Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lat men glad

En trött och lat men glad 18-årig kille i Skövde har i sina framtidsplaner att skaffa minsta möjliga arbete till högsta möjliga lön. Skönt med någon som inte tänker satsa hela sin tid på jobb. Det måste finnas tid till annat också. Men för många verkar jobbet också vara deras största nöje. Trist!

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 22:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kyrkliga kärringebakar i Skövde

 Medlemmarna i arbetsgruppen i S:t Markus kyrka i Skövde måste ha brist på idéer till verksamheten. Som förspel till den senaste syauktionen framträdde några kärringar vilka visade sina stora bakar i en som det sägs bejublad föreställning. Skövdepubliken har inga stora krav på underhållning må jag säga. Kärringarna som visade upp sig jobbar inom äldreomsorgen. Töntar är vad dom är!

Håller med den som kommenterade bilden i tidningen från auktionen: Att man skulle behöva se såna kärringebakar från syföreningsauktionen.

 Och den kyrkliga syföreningens arbetsgrupp har väl helt tomt på idéer. Ett tips: var med i Tibrorevyn hela bunten, både sydamer och äldrevårdskärringar. Där passar ni bättre än i kyrkan.

 

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 17:54

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vad lockar så många till kyrkogården?

Det var ett väldigt åkande till kyrkogårdarna. Ljus ska tändas i tid och otid. Nej, jag åker nästan aldrig till kyrkogården, man blir bara bedrövad. Visst, det är bra att folk tänker på de som gått bort. Men jag tycker det kunde kombineras med ett kyrkobesök också. Att bara gå omkring på kyrkogården och känna dödens vindar svepa omkring sig är inte så vidare uppmuntrande. Som idag t.ex. bar det iväg långt upp i Tivedsskogarna med några jag känner. Efter ljuständningen var det handling på stormarknad som var det stora nöjet. Kanske hade det varit mera glädje att gått in i kyrkan. Är det "rätt" kyrka kan man ju få lite av liv istället för dödens mörker bland gravarna. Och stormarknaden har inte heller så mycket av värde att bjuda på. Nej, jag säger som en kompis sa: jag tror inte att mina föräldrar finns där på kyrkogården. De är någon annanstans......

 http://www.youtube.com/watch?v=2dR5Xf2IWLE&feature=related

 

Söndagen den 14 november 2010 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Sluta klaga på Carola!

Vi tittade på dansbandskampen och en av låtarna som spelades var en Carolalåt. Och vad hände då? Jo, precis som vanligt var det någon som talade om att Carola är bra som sångerska men som person gillar jag henne inte.

Jag blir så less på detta klagande på Carolas åsikter i olika intervjuer. Hon kunde vara lite barnslig förr men hon har massor av bra att säga. Och hon är ett föredöme för andra kristna. Hade de lite mer av hennes mod i kyrkorna skulle mycket se annorlunda ut.

Nu ska jag nog inte begära att mina icke kristna vänner ska uppskatta uttalanden av Carola som rör kristna frågor. De gillar väl bäst att kyrkan är som den är - menlös och ofarlig.

 

 

Söndagen den 14 november 2010 kl. 00:11

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.