Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lat men glad

En trött och lat men glad 18-årig kille i Skövde har i sina framtidsplaner att skaffa minsta möjliga arbete till högsta möjliga lön. Skönt med någon som inte tänker satsa hela sin tid på jobb. Det måste finnas tid till annat också. Men för många verkar jobbet också vara deras största nöje. Trist!

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 22:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kyrkliga kärringebakar i Skövde

 Medlemmarna i arbetsgruppen i S:t Markus kyrka i Skövde måste ha brist på idéer till verksamheten. Som förspel till den senaste syauktionen framträdde några kärringar vilka visade sina stora bakar i en som det sägs bejublad föreställning. Skövdepubliken har inga stora krav på underhållning må jag säga. Kärringarna som visade upp sig jobbar inom äldreomsorgen. Töntar är vad dom är!

Håller med den som kommenterade bilden i tidningen från auktionen: Att man skulle behöva se såna kärringebakar från syföreningsauktionen.

 Och den kyrkliga syföreningens arbetsgrupp har väl helt tomt på idéer. Ett tips: var med i Tibrorevyn hela bunten, både sydamer och äldrevårdskärringar. Där passar ni bättre än i kyrkan.

 

 

Tisdagen den 30 november 2010 kl. 17:54

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.