Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Som om ingenting hänt

Vad som än händer så går livet vidare. Som om ingenting hänt. Någon dör, en annan flyttar. Men vad gör det för skillnad för världen i stort? Ingenting. En man som intervjuades på TV hade varit ute för en olycka då bland annat hans fru hade gått bort. Kanske någon mer, minns inte så noga. Mannen kommer tillbaka hem. Där håller grannarna på att klippa gräsmattorna - precis som vanligt. Hade det hänt något hemskt? Nää, det trodde de inte. Dagarna fortsatte som förut, allt var som vanligt. Utom för den hemkomne mannen.

 

Vad har det för betydelse vad man gör eller var man är? Idag drog jag mej undan som indianerna för att "vänta på min själ". Vem märkte det? Ingen, antar jag. Hade jag åkt till Australien eller en avlägsen ö i Söderhavet. Hade någon lyft på ögonbrynen för det. Nää, knappast. Allt går vidare, inga avbrott för att det händer något - för någon - någonstans. Nej, jorden snurrar på och själv kan man försvinna som en vissnad sommarblomma.

 

 

Tisdagen den 11 januari 2011 kl. 23:41

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.