Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Har du för många Facebook-vänner?

Vi plottrar bort tiden genom att ständigt vara närvarande, skriver Bodil Jönsson. Berättar var vi är, vad vi gör - på Facebook bland annat. Vi ägnar oss åt småttigheter, lätt-och lagom-uppgifter och  engarerar oss inte mer långsiktigt. Så är det, jag märker det också.

Läste också om en tjej som rensade i sina Facebook-kontakter. Då hon tagit bort såna som hon inte hade nån särskild anledning att ha kvar eller alls umgicks med för övrigt, hade FB-vännerna minskat från ett par tusen till drygt hundra.

Facebook-vännerna ska vara som en vardagsrums-soffa och såna som man kan fika ihop med, menar hon.

Jag känner också att Facebook tar alldeles för mycket tid ibland. Men det är roligt och jag har fått ny kontakt med flera gamla vänner och mer kontakt med sådana som jag inte pratat så mycket med tidigare.

Rensa bland mina Facebook-vänner behöver jag inte göra heller. Jag kan tänka mej att fika ihop med alla 47 som är dagens antal.

 

 

Måndagen den 14 februari 2011 kl. 23:00

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Turné för hemlösa

Vi är alla bara några omständigheter från att det kunde varit vi som var i samma situation, säger sångaren, musikern och låtskrivaren  Michael Ruff.  Detta med anledning av hans turné i Sverige för Räddningsmissionens och LP-stiftelsens arbete bland hemlösa .  Michael, som bl.a. har varit kapellmästare för Lionel Richie, är engagerad i Frälsningsarméns arbete för hemlösa i USA.  På Sverigeturnén i februari besöker han Örebro, Göteborg med flera orter.

 

 

Söndagen den 13 februari 2011 kl. 16:21

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tolerans bara för egna åsikter

Det är så här det ska gå till alltså. Den som inte har politiskt korrekt åsikt ska diskrimineras. En kristen läkare fick sparken från sitt uppdrag som medicinsk rådgivare åt brittiska regeringen för att han hade "fel" åsikt. Läkaren har i en skrivelse dragit slutsatsen att vid äktenskap med samma kön finns oproportionerligt många pedofiler som även är homosexuella. Han har även påpekat att äktenskapet mellan man och kvinna är förknippat med större glädje, färre depressioner och mindre missbruk av alkohol.

Det är alltså så här det ska gå till: de som kräver fullständig tolerans av kristna är själva så fruktansvärt intoleranta. De tillåter bara sin egen åsikt. Fy!!!!

 

Lördagen den 12 februari 2011 kl. 21:49

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Just nu letar någon efter mat

Det finns mellan hundra och tvåhundra miljoner gatubarn runt om i världen. Just nu går gråtande sjuåriga flickor omkring i trasor för att leta efter mat i soptunnor och avfallshinkar. Läs mer på gluefax.com (Gatubarn i världen). Bara i Sverige finns det tvåtusen hemlösa barn som mer eller mindre lever på gatan. I Stockholm är det trehundra barn.  Se Human Rights Sweden (Gatubarn i Sverige).

 Det är dags att skaffa fadderbarn igen kanske....tyvärr var jag inte nöjd med skötseln av arbetet i de organisationer jag hade tidigare.

 

 

Torsdagen den 3 februari 2011 kl. 19:25

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.