Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mediamotstånd mot Jesusmarsch

Den 21 maj 2011 anordnas årets Jesusmanifestation i Stockholm. En händelse som tidigare inte intresserat medierna speciellt mycket. Det är inte konstigt säger före detta proffsboxaren Paolo Roberto.

"Medierna är den plats i samhället där det starkaste motståndet mot kristen tro finns".

Han menar att det är skandal att medierna inte bevakar Jesusmanifestationen bättre. Han tycker också att de kristna ska "sticka ut" lite mer och på olika sätt få medierna intresserade.

 www.jesusmanifestationen.se

 

 

Tisdagen den 15 mars 2011 kl. 11:56

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Titti Hahn - en oduglig programledare

Vilket argument Sveriges Radio har för att inte bevaka Jesusmanifestationen i Stockholm! Programledaren för P1-programmet "Människor och tro", Titti Hahn,  säger att "det måste finnas en vidare samhällelig aspekt som berör alla lyssnare. Eller en bärig aktuell fråga eller aktuell problematik för att bevaka detta arrangemang".

 

Titti är, tycker jag, en helt inkompetent programledare för ett program som ska spegla det religiösa livet i Sverige. Byt ut henne omedelbart.

Med 25.000 människor  var Jesusmanifestationen "det enskilt största evenemanget i Kungsträdgården  2010" (enligt programchefen för Park och Evenemang).

Tala om odugliga programledare i Sveriges Radio! Och en lika oduglig radioledning.

 

Måndagen den 14 mars 2011 kl. 19:44

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Varför flyttar ni så?

Alltid har det varit så - de bästa och trevligaste vännerna har flyttat. Redan innan jag började skolan försvann lekkamrater till andra platser. Och visst fortsatte samma sak under skoltiden. Och joodå, även efter skolan fick vänner för sig att flytta, av olika orsaker. Inte har det blivit bättre under åren. Samma fenomen upprepar sig ända in till denna dag. För att inte göra dem ledsna som bor kvar ska det sägas att en del stannar ju faktiskt.

Men med tanke på hur det hela tiden är så vore det kanske bäst att flytta på sig själv också. Försent är det inte fastän en del tycks tro det. Nej, jag kan tänka mej att lämna Tibro. Men blir det bättre? Det är en fråga att fundera över.

 

 

Fredagen den 11 mars 2011 kl. 00:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Förbud öppnade för världsvid radio

Tänk vad Sveriges radio har varit dumma (ja det är dom ju idag också) men det jag menar nu är då Filadelfiaförsamlingen i Stockholm på 50-talet bannlystes från radion. Orsaken var att de i en radiogudstjänst berättade att de fått in ett bönesvar. Detta var en fanatism som inte fick förekomma i Sveriges bästa radio.

Men förbudet var kanske i grunden bra då det ledde till att IBRA radio startade radiosändningar. På den tiden hade de svenska program från en sändare i Tanger, Marocko. IBRA:s svenska sändningar är sedan länge borta men än i dag sänder IBRA på många språk ut över världen. Och når hela världen med evangelium!

Kolla hemsidan där du också kan lyssna på vissa program: www.ibra.se

 

Söndagen den 6 mars 2011 kl. 21:48

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dansband istället för Gud

Nu har det gått för långt. Thorleifs orkester berättar om att de blivit som en livsstil för många. De mest hängivna fansen lever med deras musik från det att de går upp på morgonen och tills de lägger sig på kvällen.

En del säger också att de blivit botade från sjukdomar genom Thorleifs musik. Thorleif Thorstensson säger att han får en lite religiös känsla när han hör det här. Ja, orkestern är väl istället för en Gud för de här fanatikerna, antar jag.

Visst vet jag att man kan må bättre av att lyssna på musik (och att spela) men att sjukdomarna försvinner helt tror jag inte alls.

 

 

Lördagen den 5 mars 2011 kl. 13:59

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Omänskliga fabriker

Det behövs en motsvarighet till föreningen "Djurens Rätt". En förening som jobbar för människors rättigheter. Att jobba på en fabrik som helt saknar fönster kan i det närmaste liknas vid höns som är instängda i burar, grisar i trånga boxar mm. Sådana arbetsmiljöer bör förbjudas. Ingen vill väl, om man inte är tvingad, framleva arbetsdagarna i en sådan miljö.

Nej, starta föreningen "Människors Rätt" så fönsterlösa arbetsplatser kan försvinna.

 

 

Fredagen den 4 mars 2011 kl. 15:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu lämnar jag "vardagsbubblan"

För att få läsa något klokt ska man gå till ungdomssidorna i tidningen. Förstår bara inte var de fått så bra åsikter ifrån, det kan ju knappast vara från föräldrarna.

För tillfället tänker jag på Sara Hjerpe som vill sticka hål på "vardagsbubblan" - där så många lever i dag. "Där människor jäktar fram med grubblerier för vad de ska göra nästa månad".(Citat av Sara.)

 

Liksom Sara tycker jag att folk bör lugna ner sig och göra nåt vettigare. Göra sånt som leder till någonting. Alla småsaker som vi bekymrar oss över kan användas till konstruktiva saker. "Människor svälter där ute, varje dag", säger Sara. Precis: var femte sekund dör ett barn i världen på grund av brist på mat.

I dag är det den 1 mars. Redan för sent att betala hyran upptäcker jag. Men är det hela världen om man glömmer något ibland, undrar Sara. Ja,vad kommer att hända? Det kanske bara är en chans att bli uppsagd och äntligen flytta på sig. Jag bryr mej inte - det går som det går och blir som det blir.Struntsaker, världen är större än Tibro. Jag har viktigare saker att göra idag. Nu lägger jag några kronor i fastesparbössan. Men oj...det dog visst ganska många barn medan jag skrev det här.

 

 

Tisdagen den 1 mars 2011 kl. 18:15

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.