Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu lämnar jag "vardagsbubblan"

För att få läsa något klokt ska man gå till ungdomssidorna i tidningen. Förstår bara inte var de fått så bra åsikter ifrån, det kan ju knappast vara från föräldrarna.

För tillfället tänker jag på Sara Hjerpe som vill sticka hål på "vardagsbubblan" - där så många lever i dag. "Där människor jäktar fram med grubblerier för vad de ska göra nästa månad".(Citat av Sara.)

 

Liksom Sara tycker jag att folk bör lugna ner sig och göra nåt vettigare. Göra sånt som leder till någonting. Alla småsaker som vi bekymrar oss över kan användas till konstruktiva saker. "Människor svälter där ute, varje dag", säger Sara. Precis: var femte sekund dör ett barn i världen på grund av brist på mat.

I dag är det den 1 mars. Redan för sent att betala hyran upptäcker jag. Men är det hela världen om man glömmer något ibland, undrar Sara. Ja,vad kommer att hända? Det kanske bara är en chans att bli uppsagd och äntligen flytta på sig. Jag bryr mej inte - det går som det går och blir som det blir.Struntsaker, världen är större än Tibro. Jag har viktigare saker att göra idag. Nu lägger jag några kronor i fastesparbössan. Men oj...det dog visst ganska många barn medan jag skrev det här.

 

 

Tisdagen den 1 mars 2011 kl. 18:15

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.