Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jävla bra tidning

"Det är fan så mycket enklare". "En jävla massa möjligheter". Fina citat från tidningen "Amos" (som betalas av Svenska kyrkan på din ort, enligt uppgift). Tack för att ni hjälper till att sprida svordomar till svenskarna. Det är en självklar och viktig uppgift för en kyrka. Om jag minns rätt står det till och med i Bibeln att vi ska använda svordomar. Klokt av er att blanda in en del vettiga ord i er tidning och att ni väljer rätt skribenter vars naturliga ordförråd består av en hel del svordomar.

Ett bevis på att ni lyckats med er publikation är att den uppskattas av ateister. (Enligt en spalt med läsarbrev). Så fortsätt på den inslagna linjen och (VIKTIGT!) minska ner på det material som kan uppfattas som kristet. Det kan riskera att Svenska kyrkan uppfattas som en kristen organisation.

 

Fredagen den 29 april 2011 kl. 14:52

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kyrklig tidning skiter i de kristna

Svenska  kyrkans tidning "Amos" bryr sig inte om ifall de kristna är diskriminerade. Men de försvarar de homosexuella och är missnöjda för att inte Vatikanen skriver på FN.s beslut att homosexuella ska skyddas från våld och människorättskränkningar. Naturligtvis ska homosexuella inte utsättas för de här sakerna. Men det ska inte de kristna heller. Och jag skulle vilja säga att de kristna i Sverige hör till de mest  diskriminerade grupperna.

Men den fega Svenska kyrkan vågar inte värna om kristna människor, det som de i första hand bör tänka på. Svenska kyrkan är en sorglig del av den kristna världen. Ja, att kalla den kristen är väl aningen för mycket.

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 23:10

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jag har mött en kopia

Träffade en kvinna som skulle förklara för några av sina bekanta att jag var ett original. Oj, tänkte jag. Här har vi alltså en kopia. Vad intressant, henne ska jag titta närmare på. Jo, hon såg ganska blek och tråkig ut. Vad kan man mer begära av en kopia. Och så tråkigt - gå omkring som en kopia. Detta fenomen finns i Tibro, ja var annars. Det är lätt att bli en kopia här men konstigt att jag inte har sett fler. Denna kopia såg ut att vara lite arg också. Kanske man blir arg av att vara en kopia. Det kan ju inte vara roligt. Det förstår jag ju.

 

Onsdagen den 20 april 2011 kl. 22:21

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

MP vill plantera skog i centrala Tibro

Enligt vanligtvis opålitliga källor har Miljöpartiet vaknat till i Tibro igen. På programmet står bland annat detta:

* Bara maskrosor ska planteras i kommunens rabatter...

* En park med enbuskar samt tallar och granar ska anläggas på torget framför Gallerian...

* Gågator ska införas i centrum inom ett avstånd av fem kilometer...

* Endast en bensinmack ska få finnas i kommunen, detta för att minska utsläpp från trafiken...

* Förslag om månggifte föreslås få en testperiod  i Tibro därför att de är så "religiösa" där...

Allt enligt vanligtvis opålitliga källor.

 

 

Tisdagen den 19 april 2011 kl. 19:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bara fotboll

 Det är en otrolig orättvis fördelning av artiklar i tidningarna. Med en onaturlig överdrift för fotboll på sportsidorna. I veckan hade en tidning sex sidor med bara fotboll en dag och fyra dagen efter. Och av bilderna var några i jätteformat. Finns det bara fotboll i skallen på sportjournalister? Och då finns det plats för stora bilder men från vissa andra arrangemang ska bilderna minskas ner till ministorlek så det behövs förstoringsglas för att se vilka som är med på bilden. Inte undra på att min mamma slutade prenumerera på lokaltidningen på grund av för mycket sport.

 

Söndagen den 17 april 2011 kl. 00:03

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Alkohol är livet för moderaterna

Nu då det snart är val igen påmindes jag om en debatt om gårdsförsäljning av alkohol som hölls inför förra valet. Sveriges Blåbandsförbund stod som arrangör. I ett referat från debatten sägs att "Moderaterna har historiskt sett varit mindre alkoholrestriktiva än övriga riksdagspariter". Det tycker jag var att ta till i underkant. Moderaterna är och har varit, till 99 procent, positiva till alkohol i alla sammanhang och till nästan vilket pris som helst.

Ungdomsförbundet (MUF) är inget undanag. De utmärkte sig inför valet 2010 genom att tacka nej till inbjudan till en dialogkväll med de politiska ungdomsförbunden arrangerad av Sveriges Blåbandsungdom. Otrolig feghet vill jag kalla det! Centerns ungdomsförbund (CUF) kom i alla fall dit även om de talade för ett avskaffande av Systembolaget.

En stor röd sosseros tänker jag ge till Socialdemokraternas ungdomsförbund (SSU) vilkas mål är både ett narkotika-och ett alkoholfritt samhälle.

 

Fredagen den 15 april 2011 kl. 11:31

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Rösta som jag säger...annars.....

Se där, då var de där igen. Politikerna som tror de ska påtvinga andra sina åsikter. Rösta rött, det är viktigt. Så sa han, mannen som dök upp och störde min dag. Det blixtrade i ögonen av engagemang och en tydlig drift att påverka. Att maten stod på bordet och blev ljummen bekymrade honom inte. Nej, han bara pratade på. Vad han inte förstod det var att hans besök har stor betydelse för om jag ska skriva från sossarnas 1:a maj-demonstration i år. Tänkte göra ett undantag från beslutet att lämna all politik. Sossarna har aldrig klagat någon gång på det jag skrivit. (Till skillnad mot Vänsterpartiet som slog rekord i utskällning förra året.) Men den ivrige mannen som tror att han ska vinna världen med sina stenhårda åsikter tar kål på den lilla lilla energi som jag kunnat haft till den 1 maj. Demonstrera för er själva. Jag tar min tillflykt till någon lugnare plats och jag hoppas den inte inrymmer några politiker.

 

 

 

 

Tisdagen den 12 april 2011 kl. 15:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Så bra Lycke Li

Lycke Li sjöng i Bingolotto i söndags och det var en positiv upplevelse. Hon ska bli Sveriges nästa världsstjärna sägs det. Men själv bryr hon sig inte så mycket om att göra succé och drömmer inte om materiella rikedomar. Det hon hellre vill uppnå är total frihet och avskildhet. Sådana här uttalanden gillar jag!

Hoppas det går bra i fortsättningen för Lycke Li och hennes nya skiva "Wounded rhymes".

 

 

 

Måndagen den 4 april 2011 kl. 20:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.