Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alkohol är livet för moderaterna

Nu då det snart är val igen påmindes jag om en debatt om gårdsförsäljning av alkohol som hölls inför förra valet. Sveriges Blåbandsförbund stod som arrangör. I ett referat från debatten sägs att "Moderaterna har historiskt sett varit mindre alkoholrestriktiva än övriga riksdagspariter". Det tycker jag var att ta till i underkant. Moderaterna är och har varit, till 99 procent, positiva till alkohol i alla sammanhang och till nästan vilket pris som helst.

Ungdomsförbundet (MUF) är inget undanag. De utmärkte sig inför valet 2010 genom att tacka nej till inbjudan till en dialogkväll med de politiska ungdomsförbunden arrangerad av Sveriges Blåbandsungdom. Otrolig feghet vill jag kalla det! Centerns ungdomsförbund (CUF) kom i alla fall dit även om de talade för ett avskaffande av Systembolaget.

En stor röd sosseros tänker jag ge till Socialdemokraternas ungdomsförbund (SSU) vilkas mål är både ett narkotika-och ett alkoholfritt samhälle.

 

Fredagen den 15 april 2011 kl. 11:31

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.