Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett kyligt Tibro

Tibro förstärker sitt intryck av kyla och tråkighet. Cementkolosserna med ljus och fyllda med vatten "välkomnar" besökare till centrum. En kylig atmosfär sprider sig över torget och de som går vidare in mot Gallerian möts av mest tomma lokaler och före detta skyltfönster.

Så kom då det senaste tillskottet av Tibros utsmyckning och försköning som politikerna kallar det. Det är en s.k. cloud som är placerad i en av rondellerna. Med sitt skal av plåt lyser den emot förbipasserande på gatan. Det är ett kyligt ljus som gör att man känner sig frusen, får en känsla av tristess och undrar vart man har kommit. Vad den föreställer finns det olika uppfattningar om. Någon tror det är en skalbagge andra en takbox. Men det ska visst vara ett moln, sägs det. Tibro visar upp sitt rätta ansikte av en kall ovälkomnande kommun. Brrr... jag ryser och önskar att fortast möjligt ta en buss till Skövde och så ett tåg som för mej vidare mot varmare och mer inbjudande platser i landet.

Om man bor här i detta kalla samhälle: är det konstigt att man längtar bort nån gång?

 

Tisdagen den 3 maj 2011 kl. 15:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.