Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tibro satsar på det viktiga i livet

 

De kör för fort på gatan vid rondellen med plåtbubblan i Tibro, sägs det. Men Tibro kommun har inte råd att sätta upp en fartkamera. Nej, varför skulle de göra det? Det är nog ingen som har nåt emot att det körs vilt på Tibros gator. Det har det gjorts i många år.

Och om någon blir påkörd då och då är ju inte så farligt. Jag tror att majoriteten är gladare över den vackra plåtbubblan och tycker det är väl använda pengar.

 

Ja en del kunde förstås använts till att göra något för de bostadslösa. Flera av dessa kommer att dö inom en nära framtid, enligt ett uttalande från en av de berörda. Men vadå, i Tibro är de inte så noga med lite svinn bland befolkningen. Pengarna som dessa utslagna kunde fått del av gör naturligtvis bättre nytta i form av konstverk som utstrålar glädje till boende och förbipasserande.

 

 

 

Onsdagen den 18 maj 2011 kl. 00:08

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.