Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Längtar bort

Jag längtar bort, bort från lunchande människor, folk som ska intervjuas och fotas i all oändlighet. . Lunchen är visst det viktigaste då halva förmiddagen har gått.  Att gå ut och luncha som det ju heter är bland det tråkigaste jag vet.  Restauranger, usch.

Det viktigaste på förmiddagen är fikastunden, det är den jag ser fram emot. Men folk tänker bara på mat och så jobb förstås. Tråkiga är dom, det är vad dom är.  Åh, nej, jag vill inte se en massa folk som hela tiden vill vara med på bild,  så kallade viktiga händelser som absolut ska vara med i tidningen.

Människor, människor, människor,  människor, människor..... överallt. Jag längtar ut till tystnaden, ensamheten (kanske inte helt ensam men nästan), suset från storskogen, gökens hoanden eller en skärgårdsvik med glittrande hav, en öde skärgårdsö med lugn och ro.

Snart kommer sommaren - då hoppas jag att den bullrande staden byts ut mot lugn, lugn, lugn...

 

 

Onsdagen den 25 maj 2011 kl. 10:45

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.