Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ingen sparkar på en död hund

Tack för alla råd med anledning av kritiken mot mina blogginlägg från vissa håll. Det är så intressant så jag måste delge alla besökare  en del av detta.

"Kritiken betyder ofta att du har väckt människors avundsjuka. Kom ihåg att ingen sparkar på en död hund. Så nu är det bara att spänna upp paraplyet så att regnet inte rinner innanför kragen på dej. Och att fortsätta skriva".

Jo, det finns faktiskt tips för bloggandet också:

"Låt bloggen vara en skildring av din inre värld och det som sker där. Låt den spegla alla de känslor du är medveten om - känslor av kärlek och hat och fruktan. Ta med det som kommer fram i din meditation. Skriv ner dina böner, dina beslut, de små dialoger du håller med dig själv, dina drömmar, dina fantasier, dina reaktioner på händelser och människor. Låt bloggen spegla både din andliga och din psykologiska odyssé.

När du blickar tillbaka och läser den upptäcker du återkommande ämnen och frågor som du kan ha behov av att bearbeta under dina meditationsstunder. Din blogg är ett sätt att samtala med olika sidor av din personlighet".

 Tack för det!

 

 

 

Onsdagen den 8 juni 2011 kl. 23:26

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.