Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Attack mot Djävulen

Ibland blir jag förvånad - mycket förvånad. Helene Sturefelt är präst i Svenka kyrkan och har en blogg där hon skriver mycket bra saker. Vad som förvånar mig är att till och med Svenska kyrkan kan göra jättebra grejer som i detta fallet Helene S.

Ett av de senaste inläggen handlar om hennes kontakt med hårdrockare. I sin kontakt med Vengeance From Beyond (Hämnden från Andra Sidan)skriver Helene direkt till denne hårdrockare som inte verkar vidare tilltalad av den kristna bloggen. Men Helene har skapat en bönering kring Vengeance där de omsluter honom med Guds kärlek.

"Den som vill hämnas är en förlorare, medan den som förlåter och välsignar är en segrare", säger Helene. Hon skriver också "att det är lönlöst att försöka skrämmas med satans namn, han är ju besegrad på korset. Djävulen är beroende av Gud. Djävulen är den ständige förloraren".

Bra Helene Sturefelt!

 

Söndagen den 19 juni 2011 kl. 21:51

Positivt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.