Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Frikyrklig soppa klar att serveras

 

Vad blir det då två flummare går samman? Flumkyrkorna Missionskyrkan och baptisterna har gått ihop med metodistkyrkan i släptåg.  Mina förväntningar på detta är bara en soppa lika rörig som den rödgröna i politiken. Tack, men det finns inget behov av detta. Inledningen bjöd på en oändlig diskussion om namnet på den nya anrättningen. Inte ens detta kunde de komma överens om utan att älta till förbannelse.

Men det håller ledningen i arbete så de missar att göra nån nytta, det är bra förstås. Nej, lägg ner de flummiga kyrkorna och satsa på nåt vettigt istället.

 

Söndagen den 31 juli 2011 kl. 15:20

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Förändringsskräck

En del människor är verkligen inte rädda för förändringar. Hörde igår om ett par som flyttat igen från långt norrut i landet till betydligt längre söderut. De har flyttat tidigare också och är vana vid att byta bostadsort.

Det är skillnad mot mej som levt det mesta av livet bland människor som varit livrädda för nästan allting. Gör inte det och inte det, flytta inte - du har det väl bra här - akta dej för det och akta dej för det.

Ja dom här människorna är så fast rotade där de är så bara tanken på förändringar skrämmer dem. Det är inte konstigt att jag också blivit rädd för mycket. Men jag har i alla fall blivit bättre på förändringar trots att flera personer i min närhet gör vad de kan för att stoppa allt som kan rubba det vanliga.

 

Söndagen den 3 juli 2011 kl. 21:44

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Jonas bjuder på gratis musik

Jonas Sandwall gör en annorlunda grej då han låter alla ladda ner hela sitt nya soloalbum gratis från nätet. Han menar att inspelad musik kan vara gratis medan upplevd musik kan få kosta pengar. Jag vet inte vad jag tycker är rätt, men varför ska inte musik vara gratis när det går bra att låna böcker utan kostnad. Vad tycker ni?

 http://jonassandwall.com

 

 

Söndagen den 3 juli 2011 kl. 00:16

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Jag - en figur på museum

Jaa, snart passar jag själv in att stå på museum. Förstod det då jag nyligen var på en utställning på museet om 60-och 70-talet. Här fanns Beatles, Rolling Stones, Sven-Ingvars, Hoola Bandola Band med mera. Då dessa kommit till museet är man själv också så gammal att man kan bli till ett museiföremål. Stå där klädd i 60-talskläder.

Tråkigt är det men det var ju också intressant att se utställningen och minnas tillbaka. Ack ja....

 

Fredagen den 1 juli 2011 kl. 21:53

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Byggbolag gillar backsvalor

Byggbolaget NCC och Trafikverket värnar om fåglarna. Då massor av backsvalor byggt bon i sandhögarna vid vägbygget mellan Motala och Mjölby vädjade Mjölby kommuns ekolog att låta högarna ligga kvar. Platschefen på NCC var vänlig och lät arbetet vänta tills ungarna flugit ut. Det var väl positivt, det?

 

Fredagen den 1 juli 2011 kl. 14:52

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.