Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förändringsskräck

En del människor är verkligen inte rädda för förändringar. Hörde igår om ett par som flyttat igen från långt norrut i landet till betydligt längre söderut. De har flyttat tidigare också och är vana vid att byta bostadsort.

Det är skillnad mot mej som levt det mesta av livet bland människor som varit livrädda för nästan allting. Gör inte det och inte det, flytta inte - du har det väl bra här - akta dej för det och akta dej för det.

Ja dom här människorna är så fast rotade där de är så bara tanken på förändringar skrämmer dem. Det är inte konstigt att jag också blivit rädd för mycket. Men jag har i alla fall blivit bättre på förändringar trots att flera personer i min närhet gör vad de kan för att stoppa allt som kan rubba det vanliga.

 

Söndagen den 3 juli 2011 kl. 21:44

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Jonas bjuder på gratis musik

Jonas Sandwall gör en annorlunda grej då han låter alla ladda ner hela sitt nya soloalbum gratis från nätet. Han menar att inspelad musik kan vara gratis medan upplevd musik kan få kosta pengar. Jag vet inte vad jag tycker är rätt, men varför ska inte musik vara gratis när det går bra att låna böcker utan kostnad. Vad tycker ni?

 http://jonassandwall.com

 

 

Söndagen den 3 juli 2011 kl. 00:16

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.