Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Drömmar om Hälsingland

Ljusa, långa sommarnätter i Hälsingland, dans i Bergviksparken och Bettans danskaka i caféet. Kan man göra mer än att drömma eller är det möjligt att lämna allt och ge sig iväg? Sommarnätterna är snart slut men i Bergvik är det öppet nästan hela september.

Kanske ska jag följa med ett dansband och skriva artiklar för "Får jag lov"? Är det en chans att komma från Tibro? Nu är det dags att på allvar göra något om inte Tibro ska ta död på mej helt.

Här en inspelning då Jenny Saléns var i Bergviksparken:

 

 

Måndagen den 29 augusti 2011 kl. 21:06

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Höst i ankdammen

Den själlösa rutinen tänker ta sin början igen. Efter sommarens resor välkomnas jag till Tibro av samma slentrian som den jag lämnade. Allt upprepas likt en robotröst från en telefonförsäljare. Samma jobb börjar för alla de som verkar att ha fastnat i ankdammens lera. (Mej själv inräknad) De alltmer mörknande kvällarna träder in i ett samhälle där de flesta tar sig igenom kvällen vid tv-apparaten. Ute är dött, mycket dött. Hösten har redan börjat i vår ankdamm.

Och varför ska vi stackars kommuninvånare dessutom nästan tvingas att vara ambassadörer för detta samhälle? (Kommunledningens idéer!)Jag känner mej tvingad att bo här än ett tag men någon PR-man för Tibro tänker jag inte bli. Allt jag önskar nu är att få ett svar på hur man kan bryta nåt som inte funkar, det vill säga ett boende i Tibro.

För nu vill jag helst bara stoppa allt och hoppa av. Men hur?

 

 

 

Onsdagen den 10 augusti 2011 kl. 13:38

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.