Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En glimt av helvetet

Har varit på utbildning för djurrättsaktivister idag. Mycket intressant men till stor del en glimt av helvetet. Eller vad sägs om hönsens tillvaro där en burhöna har en yta stor som ett A4-papper att röra sig på. Detta inkluderar värprede och kombinerat sandbad/sprättyta. Hönan kan inte sträcka på ben eller vingar på den lilla ytan. Sandbadet är viktigt för hönsen för att rengöra fjäderdräkten och få bort parasiter. Det naturliga för hönsen är att ägna 60 procent av sin vakna tid till att sprätta och krafsa.

De flesta värphöns ser aldrig dagsljus. Och de som inte sitter i burar utan är "frigående" inomhus lever sina dagar i stora hangarer med många tusen hönor i gruppen. Trevligt va?

Ska inte säga så mycket mer för tillfället men skickar med en lite uppmuntrande tanke inför nattens sköna drömmar: tuppkycklingar som inte är intressanta ur värpsynpunkt slängs direkt i en kvarn där de mals ner levande.

 

Vill du ha en förändring eller tycker du att det här är OK? Om inte så gå med i Djurens Rätt - Sveriges största djurrättsorganisation som endast arbetar med lagliga metoder. Så kan du också vara med och påverka!

http://www.djurensratt.se

 

 

 

Söndagen den 18 september 2011 kl. 22:00

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.