Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Varg till varje pris

Varför ska natur-och djurvänner vara så fanatiska? Det här med att plantera in varg på olika ställen i södra Sverige. Jag menar inte att vargen ska utrotas men varför till varje pris få varg på fler platser?

Signaturen "Djurvän" säger i en tidning att de senaste hundra åren har bara två människor dödats av vilda rovdjur.  Nej, det är inte mycket. Men var de här två inte värda nånting då? Om den som skriver detta har två vänner som dödas av varg är dessa då inte värda mer än att de gott kan offras för att vargen till varje pris ska finnas överallt. Det var ju "bara" två människor...

Nu kommer säkert argument om att det finns minst lika farliga hundar. Visst. Men det rättfärdigar inte att placera ut varg både här och där.
Och jag tycker de livsfarliga bestar som en del har bör förbjudas.

Nä, ska naturintresset vara så fanatiskt då vill inte jag tillhöra några naturvänner över huvud taget. Då kan jag lämna både Djurens Rätt och Fågelklubben.

 

Måndagen den 24 oktober 2011 kl. 15:14

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.