Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Medelsvensson utnämner sig till expert

Det skrivs om Systembolagets förslag att få hem alkohol ända till dörren. Och oj vad positivt detta är för de som själva älskar att dricka varenda helg. Det senaste jag såg var en skribent som tror på den inneboende kraften hos varje människa att själv påverka sin vardag och på människan som en förnuftig varelse. Joo, tro det den som vill.. Hur mycket kraft har en missbrukare att påverka sin situation? Och har han verkligen kvar nåt förnuft då det verkligen gäller?

 

Jag träffade häromdagen en som har problem med missbruk och jag tror inte denne kan mobilisera så värst mycket kraft för att hålla drickandet på en "normal" nivå. Men vad gör inte den förståndige MedelSvensson för att rättfärdiga sitt eget drickande.

 

Fredagen den 16 december 2011 kl. 21:39

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dags att lyssna

Det här inlägget innehåller lite stulna meningar och idéer (tagna på andras bloggar) som passar in väldigt bra på mej. Vad är verkligen viktigt? Tycker att jag håller på med saker som inte betyder så mycket, egentligen.

 

Jag känner mej instängd i mej själv. När kroppen talar om att själen vill något annat, då är det dags att lyssna. Det är något som inte är bra, något som är fel.

Det är mycket som behöver lämnas, föreställningar som var bra tidigare men inte stämmer idag och relationer som inte fungerar längre. Dags att fokusera på det som jag vill bjuda in i mitt liv. Rikta blicken mot det som gör mej glad och vara med och skapa något nytt.

 

 

 

 

 

 

Onsdagen den 7 december 2011 kl. 00:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

M visar rätt väg (för en gångs skull)

Jättebra Moderaterna! Bäst att passa på en av de få gånger det finns anledning att säga nåt bra om Moderaterna. Partiet har bestämt att inte längre ställa upp i kyrkovalen. Det hoppas jag att samtliga partier kommer fram till ett så bra beslut. Kyrkans verksamhet ska inte bestämmas av politiker. Det är medlemmarna som deltar i det kyrkliga livet som ska besluta om den.

 

 

Söndagen den 4 december 2011 kl. 13:07

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Fegisar spelar fia

I kväll sitter ett gäng och spelar fia (utan knuff). De går runt spelet med sina pjäser och gör allt som står i deras makt för att inte köra in någon av medspelarna. Varför? Jo, om de knuffar in en av spelarna går han ifrån spelet, sur och tvär, och i värsta fall kastar in tärningen så pjäserna ryker. Observera att det är vuxna, äldre personer det här.

Att delta i ett sådant spel måste betyda att man inte har någon som helst vettig fritidssysselsättning i sitt liv.

 

 

Lördagen den 3 december 2011 kl. 13:20

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.