Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kungligt barn bra för veckotidningarna

Tänkte häromdagen på hur alla veckotidningar kan klara sig. Men det är väl många som vill läsa de här tidningarna, ser det ut som. Så då är det jättebra att Viktoria födde en dotter så tidningarna får något att skriva om. Ett bra sätt för de svenska veckotidningarna att kunna överleva. I övrigt har jag inget intresse av det kungliga barnet. Det finns annat att engagera sig i för mej.

 

 

Fredagen den 24 februari 2012 kl. 12:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Samma program överallt

 

Det diskuterades TV häromkvällen. De som pratade tyckte att det var så dåligt med svensk TV då de kopierar så många program från andra länder. Allt: Så ska det låta, Bonde söker fru, Idol med mera, är kopior av program som sänds i andra länder. Hur roligt är det? Det sitter människor i många länder och tittar på exakt samma program. Nää, det är inte roligt..

 

Jag tittar bara då jag är hos andra, hemma tar jag ingen tid till sånt. De program som jag vill se är inte populära hos mina vänner. Ett av de bästa programmen är Skavlan, Kobra kan också vara bra liksom K-special. Ett program som jag inte sett än men som troligen är värt att se är Får vi följa med, två reportrar som frågar om de får följa med andra resenärer på deras resa. Kanske ska se det ikväll men då har jag väl redan sett mer än nog hos mina bekanta. Bingolotto (numera ett rent skitprogram) och Så ska det låta (tillför inget av värde).

 

Söndagen den 19 februari 2012 kl. 15:20

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En stjärna föll i Folkets park

Bara blå, blå löften om ett toppenband,ett av Sveriges bästa dansband: Lasse Stefanz. Besvikelsen efter en kväll i Tibroparken med LS är stor. Vad är det för ljud ett dansband av den här klassen kör med? För hög volym är en regel med få undantag men detta konstiga ljud från trummorna som Lasse Stefanz hade, som nåt slags cymbal som hela tiden ger missljud och förstör musiken. Sången var också mycket svår att höra. Mellansnacket? Jag frågar bara: vad sa dom?

OBS! För att undvika alla missförstånd: detta är min högst personliga upplevelse av LS. OBS!

 

Jag känner mej bara besviken, ledsen och arg för att jag förstörde en kväll med detta. Behållningen är noll men måhända lärde jag mej något...

Att de inte ville svara på frågor från lokaltidningen kan jag förstå även om det är tråkigt.

 

LS-shopen med försäljning av skivor med mera gjorde inte min gråa värld till guld igen. Nej, här i brustna hjärtans lager och butik fanns ingentng att hämta,inte ens en bild till minnets arkiv. Men... gråt inga tårar, det kommer säkert nya vårar.

 

En stjärna från himlen föll denna kväll i folkets park.Tårar små tårar på min kind jag ser och Lasse Stefanz dyker ner till botten på min egen dansbandstopp.

 

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Radio är fantastiskt!

Visst är det fantastiskt med radio! Citerar Samuel Nordqvist i radio HCJB Global som skriver om en direktsänd radiogudstjänst från Jönköping: "Först sändes signalen från radiobussen utanför kyrkan till masterna på Bondberget utanför Jönköping, därefter vidare med länk till Kaknästornet i Stockholm och därifrån sändes den ut till alla radiomaster runt om i landet för att till slut nå radioapparaterna. Ganska fascinerande. Vi tar det för självklart att det fungerar men det är mycket som ska klaffa".

Ännu mer fascinerande då när man lyssnar på radio på kort-och mellanvåg från Australien, Nya Zealand, Sydafrika, Brasilien eller något annat land långt borta. Så visst är det fantastiskt med radio!

 

 

Torsdagen den 2 februari 2012 kl. 13:07

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En behagligt ljummen kyrka

Socialdemokraterna vill att kyrkan ska vara öppen, tillgänglig för alla men inte påträngande provokativ i förkunnelsen och därmed stöta bort någon. Detta ska enligt vad jag såg i en tidning ha stått i partiets valmanifest. Ja, den uppgiften har de lyckats med. En menlös kyrka har det blivit som inte vågar säga nånting som inte passar in i samhället. Jag såg också en kommentar till ovanstående rader ur valmanifestet: "En kyrka som är behagligt ljummen så ingen bränner sig". Nej, är kyrkan som den är idag är det ingen risk att bränna sig - man blir bara trött och frusen.

 

Onsdagen den 1 februari 2012 kl. 11:28

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.