Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En stjärna föll i Folkets park

Bara blå, blå löften om ett toppenband,ett av Sveriges bästa dansband: Lasse Stefanz. Besvikelsen efter en kväll i Tibroparken med LS är stor. Vad är det för ljud ett dansband av den här klassen kör med? För hög volym är en regel med få undantag men detta konstiga ljud från trummorna som Lasse Stefanz hade, som nåt slags cymbal som hela tiden ger missljud och förstör musiken. Sången var också mycket svår att höra. Mellansnacket? Jag frågar bara: vad sa dom?

OBS! För att undvika alla missförstånd: detta är min högst personliga upplevelse av LS. OBS!

 

Jag känner mej bara besviken, ledsen och arg för att jag förstörde en kväll med detta. Behållningen är noll men måhända lärde jag mej något...

Att de inte ville svara på frågor från lokaltidningen kan jag förstå även om det är tråkigt.

 

LS-shopen med försäljning av skivor med mera gjorde inte min gråa värld till guld igen. Nej, här i brustna hjärtans lager och butik fanns ingentng att hämta,inte ens en bild till minnets arkiv. Men... gråt inga tårar, det kommer säkert nya vårar.

 

En stjärna från himlen föll denna kväll i folkets park.Tårar små tårar på min kind jag ser och Lasse Stefanz dyker ner till botten på min egen dansbandstopp.

 

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.