Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Samma program överallt

 

Det diskuterades TV häromkvällen. De som pratade tyckte att det var så dåligt med svensk TV då de kopierar så många program från andra länder. Allt: Så ska det låta, Bonde söker fru, Idol med mera, är kopior av program som sänds i andra länder. Hur roligt är det? Det sitter människor i många länder och tittar på exakt samma program. Nää, det är inte roligt..

 

Jag tittar bara då jag är hos andra, hemma tar jag ingen tid till sånt. De program som jag vill se är inte populära hos mina vänner. Ett av de bästa programmen är Skavlan, Kobra kan också vara bra liksom K-special. Ett program som jag inte sett än men som troligen är värt att se är Får vi följa med, två reportrar som frågar om de får följa med andra resenärer på deras resa. Kanske ska se det ikväll men då har jag väl redan sett mer än nog hos mina bekanta. Bingolotto (numera ett rent skitprogram) och Så ska det låta (tillför inget av värde).

 

Söndagen den 19 februari 2012 kl. 15:20

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.