Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Country och knark

 Blev inbjuden till pingstkyrkan Falköping till en helg kallad "Vardagstro" arrangerad av TVInter och IBRA Media. Åkte inte dit, tyvärr. För det här är bra, titta på lördagskvällens countrykonsert nedan. Roland Lundgren med Band och Simon och Jonas med Band framför sånger med ett rakt budskap. "Inte några inlindade texter som man nästan behöver GPS för att fatta vad de handlar om". (Citat ur programmet).

 

Här får man också höra om knarkaren Per i en spännande berättelse av Ingmar Helmner. Det började med ett nattligt telefonsamtal, fortsatte med en vild bilfärd in i radhusets trädgård men slutade med ett helt nytt liv för Per.

 

 

 

Torsdagen den 29 mars 2012 kl. 23:47

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lycka är

 Lycka är: att fika på en rastplats i Ytterhogdal!

 

Tycker inte att det behöver sägas mer. Så är det bara!

 

 

Söndagen den 25 mars 2012 kl. 13:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Investera klimatsmart i Latinamerika

På Latinamerika-gruppernas hemsida kan man läsa att AP-fonderna stöder gruvföretag i Peru. Fonderna investerar i många oetiska företag som kränker mänskliga rättigheter och motverkar en hållbar utveckling. Genom Latinamerikagrupperna kan vi protestera och skicka iväg ett färdigskrivet brev till de ansvariga ministrarna. I brevet uppmanas till att göra pensionsfondernas uppdrag tydligare och att investera i något etiskt och hållbart.

www.latinamerikagrupperna.se/ap-fonderna

Gå in där och skriv på!

 

Onsdagen den 21 mars 2012 kl. 17:18

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ondskan kommer från Gud som inte finns

 Hittade en trosbekännelse för ateister: "Det finns ingen Gud och all ondska är hans fel".  Det är en bra åsikt, någon som inte finns orsakar en massa elände.  Hur tror man då? Det vore intressant att få en förklaring till detta.  Men jag vet att ateister har en stark tro - att tro på slumpen är en bedrift av stora mått  då man t.ex. tittar på naturen.  Och så detta nu... ja, man ska aldrig upphöra att förvånas.

 

Tisdagen den 20 mars 2012 kl. 11:06

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Farligt att uppmärksamma!

 Det är absolut sant! Vadå? Jo, att "om någon annan metod hade tillnärmelsevis lika starka positiva och mätbara effekter som kristen omvändelse skulle den få en enorm uppmärksamhet". Det säger pastorn och teologen Stig Öberg. Men nu är det så att då det handlar om något kristet tycks det vara farligt att uppmärksamma det för mycket, om det inte är nåt negativt så klart.

Stig Öberg säger också: "Om Sverige skulle få en omfattande kristen väckelse skulle det förmodligen påverka bl.a. livsstilen hos stora delar av invånarna". Tror jag säkert. Men vi har det ju så bra utan Gud. Eller?

 

Måndagen den 19 mars 2012 kl. 12:50

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu dricker vi Tomas Ledin

 Vad ska det vara bra för, att dricka Tomas Ledin ? Två viner med dennes namn finns nu att köpa. Artister som sprider positiv alkoholreklam är inget för mej. Nu hör inte Tomas Ledin till mina favoritartister så för den skull kan det göra det samma. Men det är tråkigt att också Lars Berghagen har varit inne på vinmarknaden, om än med dåligt resultat. Det vin som han lanserade för några år sen försvann snabbt. Va´bra!

Nej annat är det med artister som t.ex. Loreen som tackade nej till champagne efter segern i melodifestivalen 2012. Men förlåt Loreen, låten  gillar jag inte.

 

Söndagen den 18 mars 2012 kl. 12:49

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.