Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi har helt olika liv

Helt olika liv har vi, jag och de andra. Ja, många av de som jag träffar alltså. I dag är det mors dag. Det är föräldrar, barn och barnbarn som ska besökas och uppvaktas. Skulle jag gjort det också? Det blir svårt, till mamma på kyrkogården i så fall. (Av detta blir inget för jag besöker inte denna plats om jag inte behöver). Men om jag ska tro några lottförsäljare från Göteborg så har jag barn. De tyckte jag skulle köpa lotter så jag kan vinna nåt fint till barnen. De där barnen har jag inte hittat men jag tackade lottförsäljarna för att de berättade för mej att jag har barn nånstans. Nu gäller det att hitta dem också.

Men nej, barn och en massa släkt det tar en massa onödig tid som kan användas till annat roligt. För att inte tala om vad tid det går åt till hus och trädgård, nåt som hör till det tråkiga Svensson-livet.

Det är ännu en skillnad mellan mitt och deras liv. Men tänk vad tid jag får till annat, nåt bättre. Jag har ju bara en balkong. Och bilarna som ska putsas så att de glänser som guld. Mera som skiljer mej från dom. Och mera tid för mej till annat.

Men? Vad mycket tid jag har! Jag kan ägna mej åt massor av bra och roliga aktiviteter.

Men? Varför får jag då så kollosalt lite gjort? Det ska jag fundera på nu. Olika liv hade också Ann-Charlotte och Ellinor.

 

 

Måndagen den 28 maj 2012 kl. 11:34

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.