Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sunday morning - in my world

Söndag...stilla....tyst....skönt. Vad ska hända? Behöver det hända något? Nu har dom gått tipspromenad, de där som måste ut på morronen. Röra sig, träffa folk. Vadå, måste man? Nää.. Kyrkan, där är dom andra, dom som måste gå dit, har ett behov, ja, har man kanske, men varför till kyrkan en så lugn och tyst sensommarmorgon? Här hemma är det ingen som välkomnar en med en psalmbok i handen, en bok man helst ska sjunga ur. Nä, här hemma kan jag sitta utan påträngande människor som utgår från att jag mår bra, har en trevlig söndag att se fram emot, att jag har mycket jobb på gång, aktiviteter...i en aldrig sinande rad.

 

Nä, såna kyrkobesök ger inte nånting, bara än mindre tro på församlingens berättigande. Alla verkar lyckliga...fullt upptagna med sitt eget, vad angår de mej? Nä, det stilla anonyma bostadsområdet jag befinner mej i är trots allt bättre.

Jag är i min värld, fjärran de ständigt aktiva, glada, morronpigga. Bengt Bergs röst från cd-skivan: ...det är som det är när det gick som det gick... Jo, det gick så.. Det är söndagmorron i min värld...och snart går förmiddag över i eftermiddag. Fortfarande tyst, lugnt, allt snurrar vidare, vad väntar bakom nästa hörn?

 

 

Söndagen den 26 augusti 2012 kl. 14:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.