Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fult att hjälpa om Gud är inblandad?

Hur tänker Fredrik Segerfeldt (liberal tyckare och tänkare) då han kommenterar PMU:s målsättning (Pingstmissionens biståndsarbete)? På PMUs hemsida  sägs bl.a. att Gud vill upprättelse för skapelsen och att kyrkan har ett ansvar att vara förebild i att bygga ett gott samhälle, där Guds vilja råder. Där alla behandlas lika och där strävan är att ekonomiska resurser ska fördelas rättvist.

 

Jag ser inget fel i detta men det gör Fredrik S. Så här skriver han på sin blogg: "Vad sägs om detta mumbo-jumbo? Ska de verkligen ha tiotals miljoner per år i skattepengar? Undrar om tungotalskurser ingår i verksamheten"?

Makalöst dumt sagt. Då kykorna gör något bra då ska tyckare skriva skit. Detta positiva bör istället tas fram mycket mer i media. Är det därför att Gud är inblandad som det är fult att hjälpa andra människor eller vad???

 

På min blogg är kyrkorna också hårt kritiserade men jag skäller inte på dem då de gör något braMen Fredrik Segerfeldts åsikter kan ju göra att jag tar upp fler positiva saker i kyrkornas värld. Det var väl inte hans mening, men det är ju bara bra. Så det tror vi på.....

www.metrobloggen.se/segerfeldt

 

 

 

 

 

Onsdagen den 26 september 2012 kl. 20:59

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.