Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Facebook - värdefull kontakt eller tidsslukare?

Facebook är toppen på flera vis, jag har fått fatt på vänner från förr som jag inte haft kontakt med på länge till exempel. Men då jag ser hur en del har sex-sjuhundra vänner eller ännu mer börjar jag fundera på vad detta kan ge. Det är helt omöjligt att ha kontakt med alla och ska man verkligen ha vänner som man inte hinner med?

Av mina 71 FB-vänner är det inte många som jag träffar. Vad ger då det här egentligen? Ger det något vettigt som är värt att ta tid till? Visst, något ger det men efter "sju ensamma kvällar" behövs en rejäl funderare över vad man håller på med. Som nyfiken är det strålande, man får veta mycket om människor som man känner. Men...Svårt beslut att ta om Facebook är tillräckligt meningsfullt för att fortsätta med. Och alldeles nyss tryckte jag av misstag in en vänförfrågan. Men den missen ser jag som ett tecken på att det var meningen kontakta denna, också en vän från förr.

 

Torsdagen den 11 oktober 2012 kl. 21:59

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.