Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett riktigt jävla skitprogram

Tredje deltävlingen av Melodifestivalen... vilken skit. En efter en kommer melodierna i samma mollstämda, trista stil. Mumlande sång (eller var det sång?), skrikande sång (eller bara skrik?), arbetsam slitsam sång (State of Drama), gapande välklädda herrar i en riktig jävla schlager. En låttitel som programledaren Gina Dirawi tycktes njuta av, ja hon kände sig till och med manad att påannonsera en riktig jävla ballad lite senare. Visst är det vackert med svordomar men inte alltför trevligt. Ravaillacz d-a schlager stack i alla fall ut lite från de andra låtarna liksom Caroline af Ugglas. Vad skönt med något som är annorlunda och där vann naturligtvis Caroline. De prydliga herrarnas svordomar kan vi vara utan.

För balansens skull var det inte bara djävulen som deltog under kvällen, Gud satt tydligen i publiken. Jag såg skylten: Herregud!

I pausunderhållningen framträdde några töntar från Skellefteå som kallade sig Bisex och försökte göra sig roliga. Bästa låten var den som Gina Dirawi sjöng i pausen. Det får bli kvällens glädjeämne. Sammanfattning: inte en enda låt var värd att rösta på. Och hur mycket av de inringda pengarna använder Radiohjälpen på rätt sätt?

 

 

Lördagen den 16 februari 2013 kl. 21:53

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.