Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ditt liv skapas - medvetet eller omedvetet

I många år skapade jag ett liv som jag inte ville ha. Skapade inte alls men livet skapades ändå, omedvetet. De tankar jag tänkte, de handlingar jag gjorde eller inte gjorde - allt medverkade till det resultat som blev. Det var dåliga tankar, dåliga handlingar, det kunde inte bli ett annat resultat.Trist. Och just i detta nu ser jag resultaten alltför väl. Men, ett senare medvetet skapande har gett andra, mer positiva resultat.

Just nu, idag, finns möjligheten att skapa nya saker. Jag kan själv skapa det som jag vill skapa. Gud är närvarande med hela sin skaparkraft och då kan vad som helst hända. Jag ska skapa det jag innerst inne vill.

Som författaren Tommy Hellsten säger: "Det är bara du själv som med dina falska föreställningar kan sabotera din allra dyrbaraste gåva, det att du själv får skapa ditt eget liv".

 

 

Måndagen den 18 februari 2013 kl. 13:42

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.