Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Låt KD ta över Tibro kommuns ledning

KD behöver ta över ledningen i Tibro. Då kan det bli järnvägstrafik igen. Jag undrar vem som vet att det inte funkar med Karlsborgsbanan. Vi har ju inte försökt...

Vid informationskvällen om eventuell fortsatt tågtrafik på banan uteblev de inbjudna från Tibro kommun. Oerhört svagt...

Nej, låt KD ta över ledningen!

Rösta på dom i nästa val - varenda Tibrobo. (På riksplanet kan jag inte riktigt säga detsamma, tyvärr, tyvärr....

 

Den igenväxta Karlsborgsbanan.

 

Måndagen den 25 mars 2013 kl. 20:06

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skärgård och vildmark - en rättighet varje år?

"Att sitta här och runda av en ljuvlig dag som övergår i en natt som aldrig verka mörkna borde vara var och ens rättighet åtminstone en gång varje år". Så står det i skärgårdsstiftelsens tidning om en dag i Stockholms skärgård. Och så är det verkligen - kan man missa skärgården en sommar - jag tror inte det.

 

Samma gäller för Norrland. Att sitta med fika på en rastplats nånstans vid en väg i vildmarken och se bilarna rulla förbi och med en underbar utsikt över en älv eller ett fjäll. Kan man avstå detta den sommaren som kommer - jag tror inte det.

Bilderna är från Ingmarsö och Torneträsk, på den senare bilden har Mikael dukat upp eftermiddagskaffet.

 

 

Torsdagen den 21 mars 2013 kl. 17:13

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Solklart- jag behöver Gud

Det är väldiga skriverier om Bibeln som en sagobok, att kristen tro är fantasier, man ska tro på vetenskapen och sitt sunda förnuft. Det sunda förnuftet är viktigt. Men att tro på att vetenskapen har alla svar och alltid har rätt det tycker jag inte är så smart ändå. Rätt som det är har det kommit nya upptäckter, det som ansågs rätt blir plötsligt fel. Sådan vetenskap kan jag inte lita på. Det behövs något mer.

Den som är stark är själv gud och han behöver inte Gud, läser jag i en bok. Men den som är svag behöver Gud. Exakt så - jag är svag och jag vet att jag behöver Gud. Och varför välja bort det som ger en hjälp? Då är man allt bra dum! Det säger ju ens sunda förnuft....

 

 

Onsdagen den 13 mars 2013 kl. 22:32

Positivt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Carola not a dead fish

Melodifestivalen är inte mitt program. Men efter att ha sett andra halvan av kvällens final kommer en del funderingar. Louise Hoffstens "Only the dead fish follow the stream" var den enda låt som passade mej för där kan jag i alla falla ställa upp på titelorden. Och se där - hon fick allt fler röster än förståsigpåarna förutspått.

 

Klippet från festivalen för 30 år sedan då Carola vann med "Främling" gjorde mej riktigt glad. Tänk att programledningen vågade ta med Carolas uttalande efter segern: "jag tackar Gud". Det borde vara alldeles för radikalt i en modern tv-värld. Och det är fantastiskt att Carola efter 30 år i underhållningsbranschen fortfarande kan stå för sin tro och kunde säga till tittarna i kväll: "jag tackar Gud som har hjälpt mej under alla dessa år". Hon är verkligen ingen död fisk som följer med strömmen.

 

Men hur är det med Robin Stjernberg och till en del också Gina och Danny: har de så litet ordförråd att de måste använda svordomar så ofta?

Robin förresten, hoppas han klarar av all framgång, han var ju helt chockad.

 Bilden: Timoteij - tidigare melodifestival-artister.

 

Lördagen den 9 mars 2013 kl. 23:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.