Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Carola not a dead fish

Melodifestivalen är inte mitt program. Men efter att ha sett andra halvan av kvällens final kommer en del funderingar. Louise Hoffstens "Only the dead fish follow the stream" var den enda låt som passade mej för där kan jag i alla falla ställa upp på titelorden. Och se där - hon fick allt fler röster än förståsigpåarna förutspått.

 

Klippet från festivalen för 30 år sedan då Carola vann med "Främling" gjorde mej riktigt glad. Tänk att programledningen vågade ta med Carolas uttalande efter segern: "jag tackar Gud". Det borde vara alldeles för radikalt i en modern tv-värld. Och det är fantastiskt att Carola efter 30 år i underhållningsbranschen fortfarande kan stå för sin tro och kunde säga till tittarna i kväll: "jag tackar Gud som har hjälpt mej under alla dessa år". Hon är verkligen ingen död fisk som följer med strömmen.

 

Men hur är det med Robin Stjernberg och till en del också Gina och Danny: har de så litet ordförråd att de måste använda svordomar så ofta?

Robin förresten, hoppas han klarar av all framgång, han var ju helt chockad.

 Bilden: Timoteij - tidigare melodifestival-artister.

 

Lördagen den 9 mars 2013 kl. 23:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.