Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Djupfrysta svenskar

Tråkigt. Grannar som blänger precis som jag skulle ha gjort nåt fel. Säga hej, nej gör inte det, kontakt vill vi inte ha. De kan inte vara lyckliga, det ser inte ut så. De är svenskar, jo, svenskar ska vara såna. Hörde nyligen följande: en äldre människa hade någon från hemtjänsten hos sig. Så ringde det på dörren. En vän till nämnda person kommer för att hälsa på. Hemtjänstens svenska representant öppnar. Tittar surt på den besökande och säger (lika surt) : vem är du och vad vill du?

 

Så ett annat exempel. Den här gången är hemtjänstens representant en utländsk kvinna. Det ringer på dörren den här dagen också. Den utländska kvinnan öppnar och ropar glatt till personen som bor i lägenheten: Ester (eller vad människan nu hette) va roligt, du får besök. Lägg märke till skillnad i bemötande. Det svenska folket är tråkigt på många sätt. Kanhända är de förlamade av kylan i vårt land för de verkar som inslagna paket i en frysbox.

 

 

 

Fredagen den 26 april 2013 kl. 13:57

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.