Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Glädje och ilska i fem år men vad mer?

Har den varit till någon nytta? Min hemsida som den 25 juni fyller fem år. (Nästan 12000 besökare fram till idag, 2 juni 2013). Nån som har haft glädje av cafétesterna? Musiksidan med artister och grupper av olika slag? (Den i särklass mest besökta sidan). Bilderna på folk som deltagit i skilda arrangemang?

Arga

Har någon fått ut något av bloggen? Har någon blivit arg på bloggen? Den sista frågan kan jag besvara själv direkt. Ett fåtal har blivit arga men dessa har å andra sidan blivit ordentligt ilska och upprörda.

Heligt

Att klaga på Tibro, vilket jag alltid har orsak till, är som att komma in på helig mark. Tibro är bäst, kom inte och skriv negativt om den platsen. Då kan man förlora både jobbet och bli betraktad som galen, typ. 

 Får inte rubbas

På bloggen har jag många gånger varit kritisk till kyrkorna i Sverige. Det rör också upp känslorna på vissa. De vill inte rubba tron på den egna församlingens förträfflighet där allt är så underbart och perfekt.

 

Få kommentarer

Men ett flertal har kommenterat min hemsida med positiva ord och att de gärna återkommer med ett besök. Tyvärr är det bara någon procent av besökarna som skriver kommentarer. Så jag efterlyser mer reaktioner på det som finns på sidan.

Skriv! Här och Nu!

För mej har hemsidan betytt mycket. Så jag lägger in en hyllningssång till ugglan på nätet:

 

 

Söndagen den 2 juni 2013 kl. 13:19

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.