Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Farligt inslag vid skolavslutning

Bön är farligt! Förbjudet vid skolavslutning i kyrkan. Men det är tillåtet att sjunga psalmen "Den blomstertid nu kommer" för att den är starkt förknippad med traditionen. Jaså, det är ju bönen också. Det finns ingen konsekvens i det hela. Men jag anar orsaken. Bön är farligt. Jag har provat att be och om man tror på ett resultat kan det hända saker.  Så där har vi kanske "Columbi ägg" - Skolverket är rädda för bönen.

 

Torsdagen den 13 juni 2013 kl. 21:38

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ta bort skolavslutningen från kyrkan

 

* Vem ska bestämma vad som framförs i en kyrka? Det gör naturligtvis kyrkan/församlingen. Men det verkar inte så när det är dags för skolavslutning. Inslag som bön och välsignelse är förbjudna. Är det så här ska kyrkan vägra ta emot skolavslutningar. Vill man inte finna sig i kyrkans regler så låt bli att gå till kyrkan. Det är faktiskt frivilligt.

 

* Kyrkoherden i Hjo gör ett bra uttalande då han säger att de som jobbar i kyrkan känner sig förödmjukade. Men han har valt att ta bort den bön som han bett tidigare år. Nej, bort med skolavslutningarna i kyrkan om det inte passar det som bjuds. Det är det bästa, anser jag.

 

Torsdagen den 13 juni 2013 kl. 11:20

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.