Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inga fördomar här inte

Blev medveten om att jag också har fördomar ibland. Då jag tittade ut genom köksfönstret tänkte jag: se hur dom går klädda, i långa kjolar, i glittrande färger, schaletter om huvudet. Det är som om man är i Afrika... Men hallå, det är ju det som är intressant, spännande. Sådant såg jag bara på bild förr, hörde på radio, på kortvågsbandet, främmande språk, det som ledde in på dx-hobbyn, spänningen att få kontakt med världen utanför, få brev med exotiska frimärken.

 

Idag finns dessa människor i vår närmaste omgivning. Skulle vi då ta avstånd och missa möjligheterna till kontakt med andra världar och kulturer? Är vi så märkvärdiga i landet Sverige så att det bara är vi som duger? Vi på vår lilla plätt av jorden. Nej, jag vill göra min värld större och ta emot inspiration från länder utanför den instängda verklighet som småstaden kan bli. Gör du detsamma?

 

 

Torsdagen den 19 september 2013 kl. 18:35

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.