Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett älskat svin som inte måste gå till kyrkan

Är jag ett svin så är jag i alla fall ett älskat svin. Älskad av Gud. De sa det på Betakursen i kväll, en kurs i kristen tro. Så länge jag inte sagt nej till Gud har han inte övergett mej. Det sa de också. Det gäller säkert dej med. En väldigt bra kväll var det, men jag tänkte egentligen inte gått dit. Så bra att jag ska fortsätta varje tisdag.

Det är inget tvång att gå till kyrkan varje söndag även fast man är kristen. Men det kan finnas en längtan till det, sa de. Känner jag sällan, men som sagt, kyrkobesöket är inget krav.

Tibros pingstpastor Martin Kvidal och Jonas Gardell är olika i mycket. Gardell har skapat en egen Gud som är som han vill ha den. Kvidal tror på den Gud som beskrivs i Bibeln.

Hur kan då Svenska kyrkan ha Gardell som affischnamn på bokmässan? Det hade pingstpastorn inget svar på. Jag vill gärna få en förklaring på det, men det kan kanske Svenska kyrkan svara på. Men mycket får man veta på Betakurs.

 

Tisdagen den 1 oktober 2013 kl. 23:43

Taggar:

Positivt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.