Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En kyrka som framkallar ilska och depression

Biskop Åke Bonnier är nöjd och glad över att Antje Jackelén blir ny ärkebiskop. Han tycker samtliga kandidater var strålande och Jackelén ger han lovord för hennes teologiska kunnande. Hon är en bra representant för kyrkan, basunerar han ut. Ja, det är fantastiskt att Svenska kyrkan representeras av en biskop som inte vet vem som är bäst, Jesus eller Mohammed. Men Sv. kyrkan är nästan inte kristen längre (det säger t.o.m. Kyrkans tidning). Och då är det ju fint att ledningen kan ha Mohammed som ansikte utåt. Hurra, hurra!

 

Antje Jackelén vill leda en kraftfull kyrka. Ska man skratta eller gråta - jag tycker kyrkan är väldigt svag och den saknar nödvändig kraft. Med den nya ärkebiskopen lär säkert inte kraften tillta. Från Kyrkokansliet kommer hyllningar till "den gåva som kyrkan fått" genom Jackelén. Skönt att jag inte är medlem i organisationen. Men det man ser och hör gör mej trots det arg och deprimerad. Är det såna känslor som en "kristen" kyrka ska ge till samhället?

 

Torsdagen den 17 oktober 2013 kl. 16:37

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.