Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

JV-besök kräver ställningstagande

Flera besök av Jehovas Vittnen föranleder ett ställningstagande - för eller emot. "Tänk om Jesus kom på besök idag" och "Nu väntar Jesus vid ditt hjärtas dörr" är skivor som jag "råkat" spela vid tillfällen då JV ringt på dörren. Varför? Vet inte. För jag tror inte att det var Jesus som stod utanför dörren. Min kritik mot kyrkor och samfund är känd. Två rörelser som känns helt fel att vara med i för mej som kristen är Jehovas vittnen och Svenska kyrkan. Mina erfarenheter och händelser inom dessa är grund för beslutet.

Övriga samfund ska inte hoppa högt av glädje heller. I samtliga förekommer sånt som inte hör hemma i en kyrka. Tråkigt är det att aldrig kunna tipsa om en bra församling men prova gärna Gud för då kan det hända grejer.

Jag säger som Ulf Lundell: (sångaren) om alla människor upptäckt vad den kristna tron är skulle alla vara kristna.

Tro nu inte att jag ogillar Jehovas vittnens och Svenska kyrkans medlemmar. Det är hur rörelserna styrs som jag är emot.

 

 

Söndagen den 23 mars 2014 kl. 13:43

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.