Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

För 20 år sedan tog allt slut

20 år i går sedan sista cafébesöket, 20 år idag sedan den sista kontakten. I tio år hade vi löst Melodikrysset och mycket annat. Men efter den här dagen skulle allt vara slut. En knapp vecka senare var min kompis död. Han hade valt att ta sitt liv. Ganska obegripligt för mej. Men orkar man inte med problemen så kan det gå så, tyvärr.

Detta spelades i Melodikrysset på den tiden:

 

 

Onsdagen den 2 juli 2014 kl. 18:15

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Virus och bakterier på gång

Nu får jag stå och sova. Vanliga sängkläder är inte bra för hälsan. Och kvalster översvämmar lakan, täcken och madrass. Tänk dej hur dessa äckliga varelser krälar omkring i sängen. Enda botemedlet mot det hemska är att köpa en ullbädd. Denna information har jag fått på en resa med ett företag som säljer sådana grejer.

Och tänk dej skedarna som man tar mat med från restaurangernas bufféer - vad bakterier som finns här. Människor tvättar sig inte efter toalettbesök och sprider på så vis mängder av otäcka bakterier. Det finns mer att skrämma upp sig med, men ni orkar nog inte mer än så.

 

 

Tisdagen den 1 juli 2014 kl. 21:58

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

kyrkan Tibro musik politik Gud kyrkor TV kristen vänner kristna LP Facebook fåglar skolavslutning blogg alkohol människor Yttrandefrihet protest dans livet Lill-Babs sport Sverige förändring

Kategorier

Allmänt

Positivt

Arkiv

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

www.zoomin.se: Nyheter & feed

www.nyligen.se

Påtopp.se

 

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.